Elazığlı Aile Tüp Mide Ameliyatı İle Zayıfladı.

Sıradışı kategorisindeki Elazığlı Aile Tüp Mide Ameliyatı İle Zayıfladı. konusu
Elazığlı Aile Tüp Mide Ameliyatı İle Zayıfladı.
Elazığ’da yaşayan ve annesi ile kız kardeşinin tüp mide ameliyatı olmasının ardından toplam 105 kilo verdiğini gören Yağmur Topal’da zayıflamaya karar verdi.
Annesi ve kız kardeşinin tüp mide ameliyatı sayesinde 105 kilo verdiğini gören ve sağlıklarına kavuştuklarını söyleyen Yağmur, ben neden olmayayım diyerek kolları sıvadı ve ameliyat oldu.  

Resim

Zayıflamak İçin operasyon geçiren ve annesi ile kız kardeşi gibi kilo veren Yağmur Topal ailecek zayıflamanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Annesinin 80 kardeşinin 75 kiloya düştüğünü ve toplamda 150 kilo verdiklerini gören Yağmur Topal 23 yaşında ameliyat olmaya karar verdi. 23 yaşında 90 kilo olan topal ameliyat sonrası 50 kilo olmayı hedeflediğini belirtti. 40 kilo kadar verecek olan ve daha güzel günlerin hayalini kuran Yağmur iyi ki annem ve kız kardeşim zayıfladı. Onların zayıflaması bana da örnek oldu açıklamasında bulundu.






Kullanıcı Yorumları

Elazığlı Aile Tüp Mide Ameliyatı İle Zayıfladı. konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.