8 Ayda 30 Kilo Verdi

Yerli Ünlüler kategorisindeki 8 Ayda 30 Kilo Verdi konusu
8 Ayda 30 Kilo Verdi

Şükran Ovalı geçirdiği değişimle şok etti. 2017 yılında futbolcu Caner Erkin'le evlenen Şükran Ovalı, 8 ay önce kızı Mihran Ela'yı dünyaya getirdi. Hamilelik sürecinde 30 kilo alan güzel oyuncu kısa sürede aldığı bütün kilolardan kurtuldu. Şükran Ovalı'nın kısa sürede geçirdiği değişimi görenler şaşkına döndü.

Resim


8 ay önce anne olan Şükran Ovalı Ovalı, hamilelik döneminde aldığı kilolardan kurtulduğunu söyledi. Kısa sürede aldığı 30 kilonun neredeyse tamamını verdiğini dile getiren oyuncu, "Hep bebekleyim, evde kendim bakıyorum, öyle istedim. 30 kilo aldım, hiç önemsemedim ama şimdi verdim. Ben de inanamadım buna ama o kadar çok peşinden koşuyorsun ki bir de emzirdiğim için çabuk gitti fazlalıklar" şeklinde konuştu.


Resim


Hamile olduğu dönemde 30 kilo alan Şükran Ovalı 8 ayda eski formuna kavuştu. Ovalı, "Ben de inanamadım buna ama o kadar çok peşinden koşuyorsun ki bir de emzirdiğim için çabuk gitti fazlalıklar" şeklinde konuştu.

 

 

Resim




Kullanıcı Yorumları

8 Ayda 30 Kilo Verdi konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.