60 Bin TL'Yi Gözden Çıkardı!

Yerli Ünlüler kategorisindeki 60 Bin TL'Yi Gözden Çıkardı! konusu
60 Bin TL'Yi Gözden Çıkardı!

Hadise, Jennifer Lopez’in ABD’li yaşam koçu ile 2 haftalık detoks kampına girecek. Kamp için yaklaşık 60 bin lira ödeyecek.

Daha öncede zayıflamak için çeşitli yollar deneyen, Şeyda Çoşkun’dan ve ünlü birçok diyetisyenden destek alan Hadise ödediği ücret ve gösterdiği çabalara rağmen başarısız olmuş ve hızla verdiği kilolar sonucunda vücudunda sarkmalar olmuştu. Vücudunda oluşan sarkmalardan sonra Şeyda Coşun ile davalık olan Hadise, bu kez bambaşka bir yola başvurdu.

Hadise’nin zayıflama yöntemi olarak bu sefer dünyaca ünlü yıldızlarla çalışan ABD’li yaşam koçu Tracy Anderson’dan destek alacağı ve detoks kampı ile zayıflayacağı konuşuluyor.

Gazetelerde yer alan haberlere göre, ünlü yaşam koçuna mail yolu ile ulaşa ünlü popçu Hadise, yaz başında ABD’de 10 günlük bir detoks kampına girecek.

Kamp için ünlü şarkıcı Hadise’nin cebinden 7 bin 500 dolar (28 bin TL) çıkacak. Tracy Anderson’un özel karışımları ile vücudunu arındıracak olan Hadise, bu yöntem için de ayrıca 500 dolar yani 5 bin 600 lira ödeyecek.

Hadise için yaşam koçu 1 yıllık beslenme ve egzersiz programı da hazırlayacak. Toplam program için 5bin dolar yani yaklaşık 20 bin lira daha ödeyecek olan Hadise 60 bin lira karşılığında istediği forma kavuşacak.

Uçak ve konaklama masraflarının da içinde olduğu program ile zayıflamak pahalı olsa da, 2 çocuk annesi olan Jennifer Lopez’in sıfır bedene bu yolla düştüğü bilinmekte. Lopez’in istediği formu yakalaması Hadise’ye ilham verdi ve zayıflamak için farklı yollar denemeye başladı.

 




Kullanıcı Yorumları

60 Bin TL'Yi Gözden Çıkardı! konusu hakkında yorumlar..

  • murat daşdan 5
    30-01-2018 17:08:43 (7 yıl önce)

    kilo vermen için hadise hanım amerikalara 60 binlira verene kadar yerli fitoterapistlere 600 liraya alacağın gıda takviyeleri ile 60 kilo verirsin

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.