6 Ayda 30 Kilo Verdi!

Gündem kategorisindeki 6 Ayda 30 Kilo Verdi! konusu
6 Ayda 30 Kilo Verdi!

32 yaşındaki Mine Cantürk, kendisine ameliyat olmayı önerenleri dinlemedi ve doğru beslenme ile 6 ayda 30 kilo verdi. Yaşadığı psikolojik sorunlarla 80 kiloya kadar çıkan 32 yaşındaki Mine Cantürk, kendisine ameliyat olmayı önerenleri dinlemedi ve doğru beslenme ile 6 ayda 30 kilo verdi.

Resim

 

Evlendikten sonra kilo almaya başlayan Cantürk, hamile kalınca doğal olarak kilosu arttı. Ancak daha sonra acı bir olay yaşayan, bebeğini kaybeden Mine Cantürk hayatında hiç görmediği bir kiloya çıkmıştı. 44 bedene kadar çıkan ve 160 cm boyunda olan Cantürk, diyet yapması gerektiğine nasıl karar verdiğini, yaşadıklarını şöyle anlattı:

Resim

 

"Annem ve babam kilolu olmasına rağmen çelimsiz diye tabir edilen çocukluk dönemim oldu. Aslında yemek yemeyen biri değildim. Hatta hayatım boyunca her türlü sevinci ve üzüntüyü yemek yemekle karşılayan biri oldum. Yemek mutluluğumu katlayan, acımı hafifleten bir etmendi. Evlenene kadar kilo sıkıntısı nedir bilmiyordum. 2010 yılında evlendiğimde düzenli anne yemeği yerine, canımın istediği her şeyi tüketiyordum. Hatta karbonhidrat aşığı bir insandım diyebilirim. Hamur işi olmadan gün geçiremiyordum. Yemek düzenimin değişmesinin yanı sıra uyku düzenimin değişmesi, uzayan mesai saatleri, ev işleri derken tartı 70 kiloyu gösteriyordu. 2012 yılında gebelik dönemi ile birlikte 80 kiloya kadar çıktım. 2013 yılında bebeğimi kaybetmemle psikolojik etmenler baş gösterdi ve ben kendimi tabaklar dolusu yemeğe verdim. Yemek yedikçe rahatladığımı düşünüp kendimi kandırıyordum. Zaten yavaş yavaş doyma duygusunu yitirdim. Kendi başıma diyet denemelerim hep sonuçsuz kaldı."

Resim




Kullanıcı Yorumları

6 Ayda 30 Kilo Verdi! konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.