200 Kilo Verdi, Görenler Tanıyamıyor!

Sıradışı kategorisindeki 200 Kilo Verdi, Görenler Tanıyamıyor! konusu
200 Kilo Verdi, Görenler Tanıyamıyor!

Amerika’nın Oregan şehrinde yaşayan Amber Rachdi, sağlıksız beslenme ve abur cubur yemenin etkisi ile kısa sürede tam 292 kilo oldu. Bir zaman sonra kilo vermeye karar veren genç kadını şuansa görenler tanıyamıyor.

Yemeğe olan düşkünlüğü ile tanınan ve bu nedenle obezite sınırının bile üzerine çıkan 24 yaşındaki genç kadın Amber, dışarı çıkamaz, gezemez hatta nefes bile alamaz duruma gelmişti. 292 kilo olduktan sonra hızla kilo vermeye karar veren Amber’in değişimi son zamanlarda görenleri şaşkınlığa uğratıyor.

Fazla kiloları ile başı dertte olan Amber isimli güzel kadın, harekette zorluk çekmesi nedeni ile önce okulunu devamında ise işi bırakmak zorunda kaldı. Hayatının bu şekilde devam etmeyeceğini anladıktan sonra kilo verme kararı alarak sıkı bir diyete başladı.

Yaptığı diyetlerde başarılı olamayan Amber doktora gitmeye karar vererek uzman yardımı almaya başladı. Gittiği doktor kiloları nedeniyle 30 yaşını göremeyeceğini en fazla 5 sene yaşayacağını söyleyince ani bir kararla ameliyat olmayı kafaya koydu. Ancak ameliyat olmak için belirli bir kiloya inmesi gerekiyordu. Doktor yardımı ile ilk olarak sıkı bir diyet yapıp fazla kilolarının bir kısmından kurtulup ameliyat olan genç kadının son hali ise çevresi ve yakın dostlarını şaşkınlığa uğrattı.




Kullanıcı Yorumları

200 Kilo Verdi, Görenler Tanıyamıyor! konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.