Yer Elması

Genel kategorisindeki Yer Elması konusu
Yer Elması

100 Gram |Yer Elması| 75 Kalori

Görüntüsü ile patates benzeyen ancak patatesten çok daha farklı bir tat ve sağlık faydalarına sahip olan yer elması, baklagiller familyasındandır. Tadı turba, görüntüsü patatese benzeyen yer elması her mevsim yetişen bitkiler arasında yer almaz. Kış aylarının şifa kaynağı olan yer elması birbirinden güzel faydaları ile sofraların baş tacı olması gerekirken çoğu kişi tarafından tanınmaz veya sevilmez.

Yer Elmasının Faydaları

Her derde deva özelliği ile bilinen yer elması, şeker hastaları için muhteşem bir şifa kaynağıdır. Şeker hastalığının oluşmasını engeller ve var olan hastalığın en aza indirgenmesine yardım eder. Aynı zamanda düzenli ve sık tüketimde kabızlık sorunlarının ortadan kalkmasına yardımcı olur.

Yer elması kış aylarında sık sık masamızda olduğu takdirde bağırsak ve sindirim sisteminin hızlanmasını sağlar. Bağırsak sorunlarınız varsa veya sindirim sisteminizin düzenli çalışmadığı biliniyorsa yer elması tüketmek daha sağlıklı bir yaşama geçirmenize ve daha kolay kilo vermenize yardım edecektir. Yer elmasının 100 gram kadarında 75 kalori bulunur. Bu kalori miktarı diyet sırasında oldukça işimize yarayacak bir sayıdır. Diyette haftada 2 öğün yer elması tüketmek uzun süre tok kalarak diyet yapmamıza yardım edecektir. Yer elmasının düşük kalori sağlamasının yanı sıra diyet sırasında bir diğer önemli özelliği de uzun süre tokluk hissi vermesidir.

Bedeninin kuvvetlenmesini sağlayan yer elması hastalıklara karşı adeta şifa kaynağıdır. Tüm hastalık süreçlerinin atlatılmasında, uzun süre hastalık olmadan yaşam sürülmesinde yer elmasının tüketimi herkes tarafından bilinmektedir. Hastalıklara karşı korunmak ve daha sağlam bir vücuda sahip olmak için hastalığın arttığı kış aylarında, kış sebzesi olan yer elması tüketimi arttırılmalıdır.

Yer elması derinin parlak bir görünüm kazanmasını sağlar. Daha sağlıklı bir cilt yapısı ile hayat geçirmenize yardım eder. Cildinizde bulunan sorunların siyah nokta, akne ve sivilcelerin giderilmesinde etkilidir. Daha temiz ve parlak bir cilt yapısı ile geçecek günler yer elması ile mümkün olacaktır. Çevrenizdeki herkes cildinizi neye borçlu olduğunuzu soracak ve siz pürüzsüz cildinizle herkesi şaşırtacaksınız. Yer elması ile gelecek sağlıklı günler için diyet sırasında ve sonrasında yer elması tüketmeye özen gösterin.




Kullanıcı Yorumları

Yer Elması konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.