Uçağa Sığamıyordu, Bakın Şimdi Ne Halde!

Sıradışı kategorisindeki Uçağa Sığamıyordu, Bakın Şimdi Ne Halde! konusu
Uçağa Sığamıyordu, Bakın Şimdi Ne Halde!

Fazla kilolar hayatın her alanında insana zorluk verir. Fazla kilo nedeni ile elbiselere sığmıyor olmanın çaresi vardır ancak sığamadığımız koltuklara çare bulmak mümkün değildir. ABD?de yaşayan bir kadın uçak koltuklarına sığamayacak kadar kilo alınca, kısa süre içerisinde diyet yapma kararı aldı. Yaşadığı değişim ise görenleri şaşkına uğrattı.

Uçak yolculuğu yapmak zorunda olduğunda her zaman 2 koltuk almak zorunda kalan Amber Rose, uzun zamandır görmediği bir arkadaşının onu hamile sanması üzerine diyet yapmaya karar verdi. 26 yaşında olan Amber zayıflama sürecini şu şekilde anlattı;

?Şehir değiştirmek zorunda olduğumda uçağa binerken iki koltuk almak zorunda kalıyordum ve bu benim için bir servet ödemeye neden oluyordu. İki koltuk aldığım zaman bile göbeğime uygun bir emniyet kemeri bulamıyordum. Bu durumdan oldukça şikayetçiydim ancak ne yapmam gerektiğini bilmiyordum. Çoğu zaman vücudumu kapatmak zorunda kalıyordum çünkü kendimden utanıyordum.

Bir arkadaşım ile görüştüm ve beni hamile sandı. Kendimi aşağılanmış gibi hissettim ve bunun üzerine kilo vermeye karar verdim. Ondan sonra geriye bakmadım, hafif egzersizler yaptım ve çok az yemek yedim.  Kilo verdikten sonra vücudumda oluşan sarkmaları önlemek için ameliyat oldum ve şu an kendimle gurur duyuyorum ?diye konuştu.




Kullanıcı Yorumları

Uçağa Sığamıyordu, Bakın Şimdi Ne Halde! konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.