Spor Ve Diyet Yapmadan Kilo Vermenin Yolları

Genel kategorisindeki Spor Ve Diyet Yapmadan Kilo Vermenin Yolları konusu
Spor Ve Diyet Yapmadan Kilo Vermenin Yolları Kilo vermek başlı başına bir disiplin işi. Ancak bu demek değil ki kilo vermek için her türlü yiyecekten uzak durmak, irademize inanılmaz sahip çıkmak geriekiyor. Sizde eğer bugüne kadar farklı onlarca yol denemiş, spor yapmış ancak bir türlü kilo verememişseniz, spor ve diyet yapmadan kilo vermenin yolları olduğunu hatırlatmak isteriz.

Kilo Vermek İçin Ne Yapmamız Gerekiyor?
-Spor ve diyet yapmadan kilo vermek istiyorsanız ve verdiğiniz kiloların kısa sürede gitmesini istiyorsanız her yemeğe su içerek başlamız gerekir. Yemeklerden önce su içmek az yeseniz de doymanıza ve sağlıklı bir kilo verme serüveninize başlamanıza yardım edecektir.

-Kilo vermek isteyen kişilerin en çok yaptıkları hataların başında ne yemeleri gerektiğini bilmemeleri gelir. Her gün aynı türde beslenmeye giden veya her öğünde et yiyen kişiler kısa bir süre sonra beslenme düzeninden sıkılacak ve kilo vermekten de vazgeçecektir. Spor ve diyet yapmadan kilo vermenin başında sağlıksız yiyecekleri sağlıklı yiyecekleri değiştirmek gelir. Yani pirinç pilavı yerine yulaf yemesi gerektiğini bilen, bulgur pilavı yaparak et yemeklerini taçlandıran kişiler, kısa sürede kilo verecektir.

-Kilo verme düşüncesi ile yanıp tutuşan, kilo vermek adeta rüyalarına giren ve her masaya oturuşta diyetteyim az yemem gerek diye düşünen kişiler zaman içerisinde kilo vermek yerine kilo alacaktır. Kilo verme çabasında olduğunuzu unutmanız ve sağlıklı yiyeceklerle beslenmeniz spor ve diyet yapmadan kilo vermenize yardım eder.

- Kilo vermek için spor yapmaktan uzak durun. Kendinize sevdiğiniz bir aktivite bulun. Düzenli olarak yaptığınız ev işi bile bu aktiviteler içine girecektir. Önemli olan düzenli aktivite de bulunmak ve sağlıklı bir beslenme düzeni seçmektir.

-Gün içinde fazla yeme eğilimi gösteren kişilerin çoğu yapılan araştırmalara göre uykusuz kalan kişiler. Bu nedenle yeterli miktarda uyuduğunuzdan emin olun. Gün içerisinde 7-9 saat uyumak yetişkin kişiler için yeterlidir.

- Bazı kişiler stresli oldukları durumlar da yemek yerken bazıları da mutsuz olduklarında ya da mutlu olduklarında yemek yer. Sizi yeme eğilimine çeken duygunuzun ne olduğunun farkına varın ve bu duygudan uzaklaşmak için elinizden geleni yapın. Bu durum sizi kısa sürede zayıflatacaktır.

-Evinizin renkleri iştahınızı etkiler. İştahınızı kapatmak için mutfak ve yemek odanızdan kırmızı ve sarı tonlarından kurtulun. Bu iki renk iştahınızı ve yemek yeme hızınızı da artırır. Mavi tonlarındaki bir odada daha sakin ve yavaşça yemek yersiniz.



Kullanıcı Yorumları

Spor Ve Diyet Yapmadan Kilo Vermenin Yolları konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.