Sihirli Annem'in Tuğçe'si Zayıfladı

Yerli Ünlüler kategorisindeki Sihirli Annem'in Tuğçe'si Zayıfladı konusu
Sihirli Annem'in Tuğçe'si Zayıfladı
Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteriyle akıllara kazınan Damla Ersubaşı 24 kilo verdi.
2016 yılında Mustafa Can Keser ile dünya evine giren Damla Ersubaşı'nın kısa süre sonra Zehra adında bir kız çocuğu dünyaya geldi.

Hamilelikten sonra fazla kilolarından kurtulamayan Ersubaşı, mide küçültme ameliyatı oldu. Düğünden önce hızla kilo almaya başlayan ismin kiloları üzerine birde hamilelik eklenince fazla kiloları katlanmıştı. Mide küçültme ameliyatı olarak kiloları ile vedalaştı.
 
Damla Ersubaşı sosyal medya hesabında 24 kilo verdiğini duyurunca oyuncunun takipçileri öncesi-sonrası fotoğrafı paylaşmasını istedi.

Resim


Takipçilerinin ısrarlarını kırmayan oyuncu verdiği kiloları bu sözleriyle paylaştı :"2,5 aylık sonuç bu. Toplamda 24 kg verdim ve daha da vermeye devam ediyorum. Doktorum kontrolünde çok başarılı bir ameliyat geçirdim. Paylaştım sözümü tuttum ve bitti daha da benden bir şey beklemeyin artık"

Kilo vermeye ve formunu korumaya özen göstereceğini söyleyen Ersubaşı, bundan sonra daha sağlıklı besleneceğini ifade ediyor.







Kullanıcı Yorumları

Sihirli Annem'in Tuğçe'si Zayıfladı konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.