Klip İçin 5 Kilo Aldı

Yerli Ünlüler kategorisindeki Klip İçin 5 Kilo Aldı konusu
Klip İçin 5 Kilo Aldı

Bahadır Tatlıöz’ün Kendine İyi Bak klibinde oynayacak olan arkadaşı Sema Öztürk, sadece klip için 5 kilo aldı. Daha önce Ahmet Kaya tarafından seslendirilen efsane şarkı bu sefer Bahadır Tatlıöz tarafından yorumlandı. Klibinde ise oyuncu ve sunucu Sema Öztürk yer aldı.

Resim

 

Klipte anne rolünde olan güzel oyuncu Sema Öztürk klip çekimi öncesinde uzun süre çalışarak klip çekimlerine yoğun bir tempoyla hazırlandı. Sunucu, sinema ve dizi oyuncusu Sema Öztürk, klipte hamile rolündeydi. Hamile rolüne hazırlanma sürecinde Sema Öztürk, normalde hiç tüketmediği karbonhidrat oranı yüksek gıdaları tüketerek rolünün hakkını verdi ve klip için beş kilo aldı.

Resim

 

Klip için beslenme şeklini değiştiren ve sağlıklı bir şekilde kilo aldığını bildiren isim, klip çekimlerinin arkasından yine beslenme şeklini değiştirip spor yaparak kilo vereceğini belirtti. Rol için kilo alıp veren ünlüler arasına eklenen Sema Öztürk, klip için bile kilo alarak oyunculuğunun ne kadar iyi olduğunu bir kez daha vurgulamış oldu. 


 

Resim

 




Kullanıcı Yorumları

Klip İçin 5 Kilo Aldı konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.