Balık Etli Yorumlarına Cevap Verdi

Yerli Ünlüler kategorisindeki Balık Etli Yorumlarına Cevap Verdi konusu
Balık Etli Yorumlarına Cevap Verdi

Bodrum Masalı' adlı diziyle tanındıktan sonra şarkıcılığa adım atan Serel Yereli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Yereli bu kez ayna karşısında çekilen mayolu pozunu sosyal medya hesabından paylaştı.

Resim


Serel Yereli'nin yaptığı paylaşımda aldığı kilolar dikkat çekti. Ayna karşısında fotoğrafını paylaşan Serel Yereli'ye takipçileri, "Kilolu değil, balık etlisin" ve "Şu saçma güzellik anlayışını bırakın artık. Kimse Victoria Secret mankeni gibi olmak zorunda değil" şeklinde yorumlar yaptı. Yereli'nin pozu çok sayıda beğeni aldı.

Resim


Serel Yereli'nin yaptığı paylaşımda aldığı kilolar dikkat çekmişti. Ayna karşısında fotoğrafını paylaşan Serel Yereli'ye takipçileri, "Kilolu değil, balık etlisin" ve "Şu saçma güzellik anlayışını bırakın artık. Kimse Victoria Secret mankeni gibi olmak zorunda değil" şeklinde yorumlar yapmıştı. Yereli'nin pozu çok sayıda beğeni almıştı.

 




Kullanıcı Yorumları

Balık Etli Yorumlarına Cevap Verdi konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.