Karaciğer Nakliyle Sağlığına Kavuştu

Gündem kategorisindeki Karaciğer Nakliyle Sağlığına Kavuştu konusu
Karaciğer Nakliyle Sağlığına Kavuştu
Kilolu diye nakil yapılamayan hasta, Uludağ Üniversitesi'nde sağlığına kavuştu. Bursa’da, karaciğer hastası Seyfettin Kartal, fazla kiloları yüzünden gittiği hiçbir hastanede nakil olamadı.

Uludağ Üniversitesi'ne başvuran Kartal, doktorların yardımı ile 140 kilodan 105 kiloya düşerek nakil olmayı başardı. Sağlığına kavuşan Kartal, "kilodan ve alkolden uzak durun" tavsiyesinde bulundu. Kilolu olan ve aşırı alkol tüketen Seyfettin Kartal, 2015 yılında karaciğer yetmezliği ile karşı karşıya kaldı. 2 yıl boyunca Türkiye’nin çeşitli hastanelerine nakil için başvuran Kartal, kilosu nedeniyle her seferinde olumsuz cevap aldı.

Son olarak Uludağ Üniversitesi'ne gelen hasta, doktorlar ile görüşmek için ısrar etti. En sonunda doktorları kilo verebileceğine ikna eden Kartal, yine Uludağ Üniversitesi gastroenteroloji kliniğinde 40 güne yakın zayıflama tedavisi gördü. 105 kiloya kadar düşmeyi başaran Seyfettin Kartal'a UÜ Tıp Fakültesi Dekanı ve Organ Nakil Merkezi Müdürü Prof.Dr.Ekrem Kaya tarafından karaciğer nakli yapıldı. .




Kullanıcı Yorumları

Karaciğer Nakliyle Sağlığına Kavuştu konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.