Çömlek Ustası Fazla Kilolarından Kurtuldu !

Gündem kategorisindeki Çömlek Ustası Fazla Kilolarından Kurtuldu ! konusu
Çömlek Ustası Fazla Kilolarından Kurtuldu !
Karacasu’da yaşayan 46 yaşındaki çömlek ustası Ali Bardak, doktor tavsiyesi üzerine tüp mide ameliyatı olmaya karar verdi. Ali Bardak uzun süredir fazla kilolarından şikayetçiydi.

Doktor kontrolünden geçmeye karar veren ve sağlıklı yaşamı seçmek isteyen Bardak, kilo vermek için tüp mide ameliyatı olmayı tercih etti. Karacasu Cuma Mahallesinde yaşayan evli ve 2 çocuk babası Ali Bardak, 160’a ulaşan kilo sorunundan tüp mide ameliyatı ile kurtuldu. Aydın Devlet Hastanesinde Gastroenteloji Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Okay Koç’un gerçekleştirdiği ameliyata girerken 160 kilo olan Ali Bardak, aradan geçen 5 ayda 60 kilo vererek 100 kiloya düştü. Bardak, doktor kontrolleri ile birlikte hedefinin 75-80 olduğunu söyledi.

Artan kiloların kalbine ve göğsüne baskı uyguladığını, ayaklarında şişmeler oluştuğunu, uyku apnesi, nefes alıp verme, konuşma, yürüme güçlüğü yaşamaya başladığını ifade eden Bardak, artan sağlık sorunları nedeniyle hastaneye gittiğinde doktorunun bu kilolar olduğu müddetçe sağlık sorunlarının giderek artacağını söylediğini kaydetti. Yoğun bakımda bile kiloları nedeni ile kalmak zorunda olan isim fazlalıklarından kurtulmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. 
  

.


Kullanıcı Yorumları

Çömlek Ustası Fazla Kilolarından Kurtuldu ! konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.