Annesinin Bir Sözüyle 100 Kilo Verdi

Sıradışı kategorisindeki Annesinin Bir Sözüyle 100 Kilo Verdi konusu
Annesinin Bir Sözüyle 100 Kilo Verdi

Kilolu halinden memnun olan Jessica, annesiyle sohbet ettiği sırada annesinin söylediği tek bir sözle hayatını değiştirmeye karar verdi. Jessica Weber, aksine kendisi gibi fazla kilo verenlere ilham olmak için fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı. 

Resim


Jessica Weber'in neden kilo vermeye karar aldığı ise içler acıtan cinsten. Anne-kız duygusal bir konuşma yapmış ve Jessica'nın annesi, kızının ondan önce öleceğini düşündüğünü söyleyerek ağlamaya başlamış. Bu acı gerçeğin yüzüne sert bir şekilde çarptığını kaydeden Jessica Weber, "Bu durum benim için çok güçlü bir motivasyon oldu" dedi.

Resim

 

15 ayda 173 kilodan 73 kiloya düşen genç kız, "Kolay olmadı" diyor. Kilo verdikten sonra cildinde sarkma başlayan Weber, "Kilo veren bazı insanlarda bu problem olmuyor ama ben o kadar şanslı değildim" diyerek, görüntüsünden utanmadığını göstermek için fotoğraflarını paylaşmaya başladı. "Açık olmak istedim çünkü insanlara obezitenin neler yaptığını göstermek istedim. Değişiklik yapabilirler, ancak deri sarkması gibi sorunlarla karşı karşıya kalabilirler. İnsanlar korkmasınlar, kilo kaybından sonra meydana gelenleri gizlemeye çalışmasınlar" dedi.

 

Resim




Kullanıcı Yorumları

Annesinin Bir Sözüyle 100 Kilo Verdi konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.