250 Kilo Olmak Çok Zor!

Sıradışı kategorisindeki 250 Kilo Olmak Çok Zor! konusu
250 Kilo Olmak Çok Zor!

Seferihisar'ın tanınmış simalarından biri olan 47 yaşındaki Rıfat Baba lakaplı Rıfat Görgüner, genel cerrahi uzmanı Op. Dr. Özgür Demirtaş ve ekibi tarafından yapılan operasyon sonucunda 1 ayda 25 kilo vermeyi başardı. Tam 250 kilodan 225 kiloya indi.

Operasyon hakkında bilgiler veren doktor Demirtaş; hastamıza yaptığımız operasyon İzmir?de yapılmış olan en kilolu ameliyatlardan biriydi. 250 kilo olmak gerçekten çok zor ve 250 kilo oldukça yüksek bir rakam diye konuştu. Hastanın daha önce defalarca kilo vermeye çalıştığını ancak başarılı olamadığını, ameliyattan sonra ise gayet sağlıklı bir şekilde yaşamına devam ettiğini belirtti. Ameliyat sonrasında ki 1 aylık süreçte 25 kilo vermeyi başaran hasta bundan sonraki dönemde takip altında kalacak ve ideal kilosuna ulaşana kadar kilo verme sürecine devam edecek şeklinde açıklamalarda bulundu.

Op. Dr. Özgür Demirtaş ve ekibine ne kadar teşekkür etse az olacağını belirten hasta Rıfat Görgüner?de ameliyat olalı 1 ay olmasına rağmen kendini daha sağlıklı hissettiğini dile getirdi




Kullanıcı Yorumları

250 Kilo Olmak Çok Zor! konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.