Survivor Ramazan Kaç Kilo Verdi?

Survivor kategorisindeki Survivor Ramazan Kaç Kilo Verdi? konusu
Survivor Ramazan Kaç Kilo Verdi?
Survivor 2018 yarışmasında Gönüllüler takımında yer alan Ramazan Kalyoncu’nun kim olduğu oldukça merak ediliyor. Survivor 2018 yarışmasının son haftasında eleme adayı olan ismin ne iş yaptığı ve kim olduğu ile ilgili araştırmalar devam ediyor.

8 Nisan 1990’da Rize’de doğan Ramazan Kalyoncu, çocukluk yaşlarından bu yana sporun bir çok farklı dalı ile ilgilendi. 1998 yılında futbol ile ilgilenirken 2003 yılında ise boksla uğraştı. 2009 yılında Fitness Eğitmenliği yaparken Pilates, Yoga ve Bokwa ile profesyonel olarak ilgilendi. Diksiyon eğitimi alan Ramazan Kalyoncu İstanbul'da yaşamaktadır. Çeşitli dallarda farklı eğitimler alan isim kızlar tarafından da oldukça sevilen isimler arasında yer alır.
 

Resim

 

Survivor Ramazan Kaç Kilo Verdi?

1.83 boyunda 80 kilo olan isim Survivor yarışması boyunca 5 kilo vererek en çok kilo veren isimlerden biri oldu. Oldukça sağlıklı ve formda bir yaşam süren isim yarışmanın zorluğundan dolayı verdiği kilolar ise sevenlerini şaşırttı.


Kullanıcı Yorumları

Survivor Ramazan Kaç Kilo Verdi? konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.