Kolay Kilo Verme

Genel kategorisindeki Kolay Kilo Verme konusu
Kolay Kilo Verme

Kilo vermek herkesin hayali olurken, kilo vermek için bir şey yapmadan, hızlıca ve kolay kilo vermek, fazla kilolarından şikâyetçi olan tüm bireylerin düşüncesidir. Mükemmel bir vücut ve sağlıklı bir yaşam için kolay kilo vermek adına yapmamız gerekenler aslında oldukça basittir ancak dikkat edilmesi gereken birkaç püf noktası bulunur. Kolay kilo vermek için yapmanız gerekenler sizi daha sağlıklı bir yaşamla tanıştıracaktır.

KOLAY KİLO VERMEK İÇİN

Yavaş yemek yiyin

Yavaş yemek besinleri sindirerek yemenize yardımcı olur. Kilo almanızı engellemek için bir öğünü en az 25 dakikada tüketmeniz gerekir. 25 dakikanın altında tüketilen besinler beyine tokluk hissinin algılanmasını geç yollayacaktır.

Porsiyonlarınızı kontrol edin

Kolay kilo vermek
istiyorsanız dikkat etmeniz gereken unsurlardan biri porsiyonlarınızı kontrol etmek olacaktır. Porsiyonlarınızı küçültmek, daha küçük tabaklara daha fazla besin almak kısa sürede sizin de fark edeceğiniz kilo farkını ortaya çıkaracaktır.

Kalorileri Sayın

Kolay kilo vermek için yapmamız gereken biri de kalori hesabı yapmaktır. Gün içerisinde yediğiniz besinlerin kalori hesabını yapmak ve kalorileri ile not almak kolay kilo verme yolunda size yardımcı olacaktır.

Uzun süre aç kalmayın

Uzun süre aç kaldıktan sonra yenen yemekler besinlere saldırmanıza neden olur. Besinlere saldırmak yerine kısa süreli aralar ile daha sık yemek yiyor olmak kolay kilo vermek için size yardım edecektir.

Su tüketiminizi arttırın

Ne kadar çok su içerseniz metabolizmanız o kadar hızlanacak ve o kadar kolay kilo vereceksiniz demektir. Kolay kilo vermek için yapmanız gereken, içtiğiniz su miktarını arttırmak olmalıdır. En az günde 3 litre su içmek daha kolay kilo vermenize yardımcı olur.

Her gün çorba için

Her gün çorba içmek metabolizma hızlanmasına yardım ederken daha çabuk ve kolay kilo vermenize yardımcı olur. Çorba içerisinde bulunan besinler sindirim sisteminizi hızlandıracaktır.

Akşamları sulu yemek yiyin

Kolay kilo vermek
istiyorsanız, gün içerisinde ki koşuşturmalar sırasında unuttuğunuz sulu beslenme şeklinizi akşam uygulayın. Gündüz sulu yemek yerine katı yiyecekler yerseniz sindirimini daha kolay sağlayabilirsiniz ancak akşam yemeğinde sulu yemek yemezseniz sindirimi zor olacak ve size kilo olarak dönecektir.

Akşamları daha erken yiyin

Akşamları daha erken yemek sindirimi kolaylaştırırken kolay kilo vermenize yardımcı olur. Akşam belli bir saatten sonra yemek yiyor olmak sindirimi yavaşlatacak ve kilo vermenizi zorlaştıracaktır.




Kullanıcı Yorumları

Kolay Kilo Verme konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.