Zayıflamak İçin Banka Kredisi Çekti!

Sıradışı kategorisindeki Zayıflamak İçin Banka Kredisi Çekti! konusu
Zayıflamak İçin Banka Kredisi Çekti!
Mersin'in merkez Akdeniz ilçesinde yaşayan 230 kilogram ağırlığındaki Cem Örtülü, fazla kilolarından kurtulmak için bankadan kredi çekerek ameliyat oldu.
 
Tır şoförü olan 35 yaşındaki Örtülü, spor ve diyet yaparak fazla kilolarından kurtulmak istemesine karşın bunda başarılı olmayınca ameliyat olmaya karar verdi. Senelerdir az yediğini, ancak bu diyet ve sporunda ona yararı olmadığını söyleyen isim kilo vermek için çeşitli yollar denediğini belirtti. Son çare olarak ameliyat olmaya karar veren isim ameliyat olacak para bulamayınca, mide ameliyatı olmaya karar verdi.

Resim


Bankadan 18 bin lira kredi çekerek Tarsus ilçesindeki özel bir hastanede tüp mide ameliyatı yapılan Cem Örtülü'nün midesinin yüzde 80'i alındı. Hastaneden taburcu edilen Örtülü, gazetecilere yaptığı açıklamada, zayıflamak için spor ve diyetten sonuç alamadığını, kilolarının günlük yaşamını olumsuz etkilemesi üzerine ameliyat olmaya karar verdiğini söyledi.

Bambaşka bir hayat başlayacağını ve kilo almamak için elinden geleni yapacağını söyleyen Örtülü, "Kilo sorun olmaktan çıkacak benim için.” dedi. Kendini mutlu ve hafif hisseden isim, diyet hayatımın ayrılmazı olacak açıklamasında bulundu.







Kullanıcı Yorumları

Zayıflamak İçin Banka Kredisi Çekti! konusu hakkında yorumlar..

Lütfen konu hakkında yorum bırakabilirmisiniz ?


© 2016 - 2024 E-zayıflama - Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Problemleri İçin Lütfen İletişim Sayfasından İletişim Yollarını Deneyiniz.
E-Zayıflama ; CC Holding İştirakidir.